Varma och långvariga relationer!

Johanna Andersson heter jag som driver Våga Starta!

Hösten säger jag bara, jag är verkligen en höstmänniska. Älskar dom varma färgerna, stickade tröjor och mysiga filtar, tända ljus och varmt te. Värme och kärlek, där har ni mig!

Utöver att jag älskar hösten, så är jag gift och har två barn. Våra tjejer är just nu 2,5 och 5 år gamla, vilket är lika med fullt ös medvetslös. Jag älskar även att fotografera. Skapa vackra bilder med kamera har varit ett intresse sen jag var liten, och är även en del av mitt företag idag. 

En av de största anledningarna till att jag valde att starta eget var faktiskt Coronapandemin gemensamt med att ha barn. Alltså, denna stress som skapades hos mig och min man med allt vabbande, dåligt samvete mot arbetsgivare, att inte kunna styra våra tider som vi ville. Det tog knäcken på mig till slut. Drömmen om att starta eget har funnits betydligt längre, men detta blev startskottet.

Tänk att faktiskt kunna bestämma själv vad som är viktigast, utan dåligt samvete mot någon annan. Att lägga upp dina dagar efter hur livet ser ut just nu.

Fånga dagen! Jaa, kan kännas klyschigt, men är det verkligen det?

Dom flesta människor föds med ungefär samma förutsättningar, vi har 24 timmar per dygn att leva! Så varför vänta!? Sätt fart med att skapa det liv DU faktiskt drömmer om!

Lev varje sekund, njut varje minut, bestäm själv vad som är viktigt för dig. Det är min uppmaning till Dig.

Genom att låta mig vägleda dig så öppnar vi dörrarna för ditt drömliv. Vad vill du jobba med? Det är det jag brinner för, att hjälpa dig nå fram till.

Så låt mig hjälpa dig genom att kontakta mig, så börjar vi spåna i hur du vill att din framtid ska se ut!