Våga Startas redovisningstjänster!

Redovisning

Vill du ha hjälp att reda ut företagets ekonomi?
Då finns Våga Starta här för dig.

Våga Starta, rådgivning och redovisning jobbar 100% digitalt, vilket gör att det inte spelar någon roll var i landet du bor. Du behöver inte fundera över att lämna underlag till mitt kontor, utan det fixar vi digitalt med hjälp av en applösning. Bokföringsprogrammet jag använder är Fortnox, och har du ett annat system idag så är det lugn. Jag, Johanna, hjälper dig att lösa biten med byte av program.
Jag har även möjlighet att hjälpa dig som använder bokföringsprogrammet Bokio på ett enkelt sätt. I Bokio kan du lägga till mig som redovisningskonsult, och då får jag tillgång till ditt konto från mitt eget byråstödskonto, vilket gör att jag kan hjälpa dig med det som behövs.

Mitt huvudsakliga fokus inom mina redovisningstjänster ligger på att hjälpa kvinnor som driver företag med bolagsformen Enskild Firma. Jag har valt att fokusera på denna grupp då jag vill finnas för de minsta företagen, och för att kunna specialisera mig inom ett område. På det sättet kan jag ge den bästa hjälp som går till min kund utefter just dina behov.

Johanna ger ett råd: se till att sköta din bokföring löpande under året, även om du egentligen bara behöver göra jobbet en gång per år. Anledningen är att dessa siffror är ditt verktyg för att se hur företaget mår, vad du kan utveckla och när du behöver agera för att nå dit du vill. Siffror kan tyckas vara tråkigt och ointressant, men det är grunden i hur hela ditt företags framtid ska se ut. Känner du att siffror och bokföring är övermäktigt, eller att du vill leja ut det arbetet för att kunna fokusera på det du göra bäst. Då finns jag, Johanna på Våga Starta, här för dig.

I Våga Startas redovisningstjänst ingår:

Löpnade bokföring, momsredovisning, bokslut, deklaration och löner. Du får även regelbundna rapporter med information om hur företaget går.

Välkommen att skicka in din förfråga så hittar vi en lösning som passar din specifika situation.

 

Rådgivningstjänster

Som egen företagare förstår jag om du ofta känner dig ensam. Det är du som måste ta alla beslut, i stort som smått. Detta är för dig som vill sköta din bokföring själv, men som saknar ett bollplank i frågor som rör ditt företag, eller när bokföringen känns krånglig.
Våga Startas rådgivningstjänst att erbjuda dig.

Detta ingår:

  • Svar på frågor som dyker upp angående bokföring/andra frågor som rör företaget. Detta sköts via mail, och vid behov inbokat telefonmöte.
  • Rådgivning vid bokslut och deklaration.
  • Genomgång av bokföring vid momsredovisning, om det är något du känner dig osäker på, eller inte verkar stämma.

Välkommen att skicka in din förfråga så hittar vi en lösning som passar din specifika situation.

Jag, Johanna, finns helt enkelt där som ditt bollplank.